Snap-on Smile

Daar waar Lumineers de mooiste en meest duurzame oplossing is voor een stralend mooi gebit, is dit  ook een kostbare investering. Daarom  heeft Denmat naast Lumineers nu ook Snap-on Smile ontwikkeld.

Snap-on Smile biedt u nu de mogelijkheid om voor een lagere investering toch een perfecte lach te krijgen. Mocht u nog niet direct aan Lumineers willen beginnen, dan is snap-on Smile een ideale tussenstap. U krijgt een perfecte lach en kunt direct zien wat het resultaat van Lumineers voor u kan betekenen.

Voor de snap-on Smile worden uitsluitend afdrukken genomen dus geen injecties en tand bewerkingen .

Wanneer u nog onzeker bent over hoe een nieuwe lach eruit zal zien is snap-on Smile de uitkomst. U krijgt met deze oplossing een volledige reconstructie voor uw gebit en ziet direct het resultaat wat dit voor uw uitstraling kan doen.
 
Snap-on Smile kan over uw gehele gebit worden geplaatst. In slechts twee korte bezoeken krijgt u uw snap-on Smile. Bij het eerste bezoek wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. Deze wordt vervolgens naar het lab in Amerika gestuurd waar ook Lumineers vervaardigd worden. De snap-on Smile wordt dan teruggestuurd waarna u deze bij het tweede bezoek geplaatst krijgt.

Snap-on Smile is zeer geschikt voor spleetjes en scheve tanden.
Snap-on Smile sluit perfect aan waardoor ontbrekende tanden niet zichtbaar zijn.
Behalve als correctie voor tanden kan snap-on Smile ook over implantaten geplaatst worden.

Lumineers permanent witte tanden